(0352) 40-77-40, (068) 477-07-07

Склопакети з аргоном

steklo_argonАргон

Для наповнення міжскляного простору в склопакетах замість повітря часто використовують інертні гази або суміші газів, що істотно покращує теплоізоляцію вікон. У тому випадку, коли міжскляний простір склопакета заповнюється щільнішим, в порівнянні з повітрям, газом, втрати тепла, що відбуваються за рахунок конвекції і тепловіддачі усередині склопакета, знижуються. Теплопровідність, щільність, динамічна в’язкість і власна теплоємність газів впливають на теплопровідність міжскляного простору.

Найбільш часто для заповнення міжскляного простору застосовуєтьмя аргон (Ar). Цей газ отримують відділенням від зрідженого атмосферного повітря.

Застосування аргону в якості наповнювача для камери склопакета покращує коефіцієнт опору теплопередачі приблизно на 5% і трохи покращує звукоізолюючі властивості склопакета. Також до позитивних властивостей наповнення аргоном можна віднести зниження ризику утворення конденсату всередині камери склопакетуа Найкращих показників теплозбереження дозволяє досягти спільне застосування аргону як наповнення склопакета і скла з енергозберігаючим напиленням.

Наприклад, встановлення вікон з ексклюзивної п’ятикамерної системи профілів КОРСА ДИЗАЙН 70 з енергозберігаючим склопакетом товщиною 40 мм та заповненням аргоном дозволяє досягти коефіцієнта опору теплопередачі конструкції 0,76 м2К/Вт! Цей показник на 26% перевищує нормативні значення ДБНВ.2 6-31:2006!

 

Порівняння зі звичайним склопакетом

інертний газ

X
Бажаєте щоб наші менеджери Вам зателефонувати ?
Очікуйте, ми скоро перетелефонуємо !
(099) 999-99-99