(0352) 40-77-40, (068) 477-07-07

Міжкімнатні та офісні двері

Надійна якість від виробника

Міжкімнатні двері є частиною інтер’єру вашої квартири або офісу. Тому до їх вибору необхідно підходити також відповідально, як і до вибору шпалер або меблів.

Пластикові двері у процесі експлуатації не вимагають фарбування й поточного ремонту. Вони герметичні, в силу чого володіють прекрасними теплозахисними й звукоізолюючими властивостями. Пластикові двері незамінні у санвузлах, ванних кімнатах, на кухнях, у передпокої, тобто у приміщеннях з більшим перепадом вологості повітря – тому що вони, на відміну від дерев`яних і їм подібним не піддаються впливу вологи.

За Вашим бажанням двері можуть бути виконані в кольорі, з гнутими імпостами різної форми, можливі різні варіанти тонування та декорування склопакетів.

Товщина коробки для міжкімнатних дверей 64 або 68 мм. Стулка може бути шириною 74 мм (Z-подібна – якщо потрібно, щоб двері відкривалися всередину приміщення) або 94 мм (Т-подібна, якщо потрібне відкривання назовні). Стулка міжкімнатних дверей кріпиться до рами віконними петлями.

Міжкімнатні двері від ТМ КОРСА досконалим чином довершать інтер’єр житлового чи офісного приміщення та довгий час будуть радувати своїх власників неперевершеним зовнішнім виглядом та зручністю.

X
Бажаєте щоб наші менеджери Вам зателефонувати ?
Очікуйте, ми скоро перетелефонуємо !
(099) 999-99-99