(0352) 40-77-40, (068) 477-07-07

Ламінація вікон і дверей

Ламінація Євро 60

Металопластикові вікна стали звичними у нашому повсякденному житті. В більшості випадків вони білого кольору та чудово виглядають в сучасних будівлях, легкі в догляді та економічні за ціною. Однак забарвити вікно в інші кольори цілком реально і доступно.

Покриття поверхні пластику кольоровою плівкою називається ламінацією.

Ламінація може бути односторонньою – вікно кольорове ззовні та біле всередині, коли необхідно, щоб воно гармоніювало із зовнішнім кольором будівлі.  Буває зворотній варіант, коли вікна ззовні білі, а всередині кольорові. Це виправдано робити, наприклад, коли в будівлі ззовні вікна звичайні білі, а всередині гармоніюють з інтер’єром квартири.

Для ламінації вікон і дверей ми використовуємо високоякісні німецькі плівки виробництва компанії RENOLIT SE (Німеччина). Безкомпромісна якість плівок базується на 50-ти річній історії компанії RENOLIT SE. Плівки для ламінації випускаються на 24 заводах компанії. Система контролю якості сертифікована по ISO 9001, новітнє обладнання та висококваліфіковані спеціалісти дозволяють досягти високої якості плівок RENOLIT.

  • Плівка RENOLIT має кілька тиснених шарів: напівтвердий нижній шар, який складається із акрилу та шару із забарвленням стійкими фарбами.
  • Плівка, нагріта до 125-130 градусів Цельсію наноситься на профіль, її нижній шар, що складається з двокомпонентного поліуретанового клею, з’єднується з профілем на молекулярному рівні. При охолодженні плівки утворюється полімерна сітка, яка забезпечує високий ступінь адгезії плівки до поверхні ПВХ профілю.
  • Верхній шар плівки, що складається із акрилу стійкий до УФ-променів, вологи і перепадів температури. Внаслідок цього плівка слугує значно довше, не змінюючи свого кольору і структури.
  • Плівка не вступає в реакції з аміачною водою, слабкими розчинами алкоголю, миючими засобами (без абразивних речовин), водою, будівельними матеріалами (гіпс, цемент), аліфатичними бензинами.
  • Колірна гамма плівки має великий вибір кольорів «під дерево», що імітують природну структуру дерева: горіх, махагон, золотий дуб, темний дуб, а також яскраві і неповторні кольори — червоний, зелений, синій та інші.

Купуючи ламіновані вікна від ТМ Корса, Ви можете бути впевнені в якості їх забарвлення на 100%. Ламінація вікон залишиться незмінною.

Підбір кольору вікон

Можливі кольори та текстури для ламінації металопластикових вікон і дверей:

X
Бажаєте щоб наші менеджери Вам зателефонувати ?
Очікуйте, ми скоро перетелефонуємо !
(099) 999-99-99